Обладнання служитиме прикордонникам. Жінка купила його за кошти, які держава виплачує сім’ям військових, які загинули, захищаючи Батьківщину під час повномасштабної війни.

Син пані Галини – Євгеній Войтович був прикордонником, служив із 2019 року. Воїн обороняв Маріуполь. Загинув 5 травня від російської авіабомби. Йому назавжди залишилося 22 роки…

Коли жінка передавала побратимам Євгенія тепловізор, їй вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня, присвоєний сину посмертно.

Під час зустрічі з представниками Держприкордонслужби України і головою територіальної громади, пані Галині дякували за те, що виховала героя.

Матері загиблих останнє готові віддати для їх побратимів. Вони підтримують із ними зв’язок і знають, що їм потрібно, бо ж усе це проходили і їх сини… Вони майже завжди допомагають військовим, але зазвичай не хочуть це афішувати, - прокоментував голова Зарічненської тергромади Богдан Квачук. – У нас також був випадок, коли дружина загиблого воїна передала кошти на будівельні матеріали для церкви – у пам’ять про чоловіка».

Про це повідомляють в Рівненській ОВА.

Читайте також: Кордон непорушний: очільник області Віталій Коваль побував на півночі Рівненщини