Усі факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння правоохоронці територіальних підрозділів задокументували із сьомого по восьме січня. На водіїв складені адміністративні матеріали, які скеровані на розгляд суду.

Восьмого січня, під час патрулювання у селі Острівськ колишнього Зарічненського району екіпаж СРПП за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль «Audi» під керуванням 23-річного жителя села Кухітська Воля. 

Під час перевірки документів у водія поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці за допомогою алкотестера показав 2,27 проміле.

Намагаючись уникнути відповідальності, порушник запропонував інспекторам неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, чоловік поклав дві купюри по 500 гривень у підстаканник службового авто.

На місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила гроші та задокументувала кримінальне правопорушення.

На кермувальника поліцейські склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП. А за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі ВП № 2 (смт Зарічне) Вараського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 369 КК України.

За скоєне, окрім штрафу та позбавлення права керувати транспортними засобами, йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Наїхав на родину та втік: подробиці смертельної ДТП на Сарненщині