Минулої доби рятувальники Рівненщини сім разів виїжджали на надання допомоги.

Так, вчора, 3 січня, о 09-55 м. Дубно вул.Замкова. Чергування під час обстеження будівлі Дубенської міської ради після повідомлення про замінування. Виклик не підтвердився.

О 10-48 м. Рівне вул.Кулика і Гудачика. Чергування під час обстеження будівлі та території ТЦ «Метро» після повідомлення про замінування. Виклик не підтвердився.

Об 11-02 м. Рівне, майдан Просвіти. Чергування під час обстеження будівлі та прилеглої території обласної державної адміністрації після повідомлення про замінування. Виклик не підтвердився.

О 13-12 с. Добрятин Дубенського району. Надання допомоги по діставанню з р. Іква мертвого тіла чоловіка 1974 р.н.

О 13-34 с. Залав’є Рокитнівської ТГ Сарненського району. Чергування під час обстеження підозрілого пакунка на дитячій ігровій площадці.

О 14-14 м. Здолбунів вул. Л.Українки. Надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири громадянки 1944 р.н., яка впала та не змогла самостійно встати та відкрити двері працівникам соцзахисту.

О  16-42 с. Івання Дубенського району. Надання допомоги по деблокуванню водійки автомобіля ВАЗ 2105 1988 р.н., яка не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з стіною будівлі. 

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: На Рівненщини 34-річна жінка замість "допомоги" позбулася власних коштів