"Санта для діток з Херсону". У Рівному для вимушених переселенців організували свято до Нового року. Для малечі провели конкурси та вручали подарунки. Побували там і наші журналісти.

Санта завітав до діток з Херсонщини аби подарувати свято у такі важкі часи. Дмитру разом з батьками довелось покинути рідну Херсонщину через повномасштабне вторгнення і окупацію їхнього рідного міста - Нової Каховки. У новорічну ніч хлопчик хоче загадати найважливіше.

Матір Дмитра, за сумісництвом організатор заходу, розповідає, що виїхати з Херсонщини було нелегко.

Хоч на дворі не падав сніг та дітлахам вдалось зіграти у сніжки.

Іларіон з Рівного. Прийшов хлопчик на свято, аби заспівати пісню для діток з Херсонщини.

Олену разом із сином запросили на свято через групу для внутрішньо-переміщених осіб з Херсонщини. Родині довелось покинути Скадовськ через окупацію міста агресором. У Рівному жінка з вересня. Каже, що неодмінно повернуться у рідне місто. Доповнює, такі заходи дуже важливі для діток.

Організатор свята Анастасія Калініна у Рівному майже 5-ть місяців. Жінка окрім роботи, присвятила себе волонтерству.

Для діток організовували конкурси з призами. В кінці заходу кожному вручили солодкі подарунки. Загалом на Рівненщині мешкає більше 40-ка тисяч зареєстрованих внутрішньо-переміщених осіб.

Читайте також: Новорічні дійства та виставки-інсталяції: які культурні заходи заплановані у Рівному на наступний тиждень