Води по щиколотки. У Рівному в одному з гуртожитків протікає дах. Мешканці верхнього поверху воду вибирають відрами. Коли йдуть дощі або тане сніг, ситуація критична. Хто має відремонтувати дах? Відповідь на це питання шукав і Владислав Стецюк.

Пані Юлія живе на 5-тому поверсі гуртожитку. Її кімнати страждають найбільше. Розповідає, що дах протікає вже давно, але настільки критичної ситуації ще не було.

Мешканцям гуртожитку доводиться готувати їжу в кухні, де зі стелі капає вода. Кажуть, коли дощить, постійно доводиться виносити повні відра.

У кімнаті Івана Крохмалюка, окрім грибка на стінах, протікання даху вплинуло на освітлення кімнат.

Мешканці гуртожитку на вулиці Відінська 10, постійно звертаються зі своїми проблеми до коменданта. Але відповідь чують одну.

Комендант і водночас орендар гуртожитку Валентин Трибущук каже, люди боргують гроші тому й не робиться ремонт.

Власником гуртожитку є Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлобуд-6". Зв'язатися з власником ми не змогли. Зі слів коменданта, він перебуває у росії. Валентин Трибущук додає, й сам давно не має зв'язку з власником. Отже виходить замкнене коло. Проблема мешканців гуртожитку може вирішитись якщо знайдуть консенсус з комендантом. Та чи зможуть люди домовитись - питання без відповіді.

Читайте також: За минулу добу на Рівненщину приїхали 60 переселенців