Остання в цьому році. У Рівному завершилась сесія міськради. На ній обранці міста голосували за технічне питання - спрямувати гроші на врегулювання заборгованості теплопостачальних компаній Рівненської тергромади. Це кошти з держбюджету. Відтак міська влада проголосувала за це рішення. Подробиці від Павла Невесенка.

142 мільйони гривень варто компенсувати компанії теплоенерго за минулий рік. Все для того аби врегулювати заборгованість населення. Однак кошти на це виділяються з держбюджету, відтак для міських обранців це було суто технічне питання.

І хоча й депутати у своїй більшості проголосували за зміни до бюджету, у Миколи Бляшина, який донедавна закінчив навчання закордоном, виникли питання до такої компенсації.

В управлінні фінансів намагалися пояснити депутату чому саме про такі суми йдеться.

А екс-очільник Рівного Володимир Хомко запевнив, у разі чого контролюючі органи відслідкують правдивість вказаної суми.

Начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль запевнив, відповідну суму затверджували фахівці на обласному рівні. Закликав міських обранців зібратись 12 січня, аби переглянути бюджет області на наступний рік. Основний меседж - збільшити грошей на оборону області.

Потому Олександр Третяк резюмував, цього року депутати працювали у єдності і майже не було розбіжних голосувань у сесійній залі. А ще депутати отримали від апарату міськради вітальні листівки. Зокрема Юрій Осіпчук, окрім листівки намагався знайти ще щось у конверті. Проте йому не поталанило.

Читайте також: У Рівненському ЦНАПі тимчасово призупинили надання послуг з видачі паспортних документів