Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 21 грудня. Також схвалили Екологічний паспорт Рівного та Квасилова за 2020-2021 роки та затвердили порядок запровадження трудової повинності в умовах воєнного стану на території Рівненської громади. Втім, найгарячіше питання залишилось за межами засідання, яке журналісти поставили Олександру Третяку.

Легендарна бруківка за 53 мільйони з міського бюджету. І хоча й питання бруківки не озвучували на засіданні виконавчого комітету, сьогодні про це у Рівному не говорить хіба лінивий. Журналісти озвучили Олександру Третяку незадоволення рівнян по питанню бруківки. Вочевидь очільник міста про її вартість говорити не любить.

Коли все ж безпосередньо поцікавились, так скільки ж місту обходиться бруківка, міський голова від питання ухилився. Натомість Олександр Третяк вочевидь забув, яку посаду обіймає і уявив себе у ролі вчителя.

На крайньому засіданні виконкому в цьому році погодили прийняти проект бюджету Рівненської тергромади на наступний рік.

Загалом за цей рік в деяких сферах вдалось зекономити. В проекті бюджету залишкові кошти вирішили перевести на інші потреби. Втім з цим не всі були згодні.

Євген Кучерук також попросив переглянути питання перекидання коштів. На що начальник управління бюджету і фінансів запевнив, що це просто різні видатки, але їх менше не буде.

Отож розглянувши спірні питання виконавчий комітет за проект бюджету на 2023 рік - проголосував. Окрім цього, були розглянуті і інші питання. їх в порядку денному було 13. Одне з них - залучення безробітних до громадських робіт.

Цей проект запровадили за розпорядженням начальника рівненської ОВА.

Вже завтра відбудеться позачергове засідання Рівненської міської ради. Головне питання, яке мають проголосувати депутати - затвердження бюджету Рівненської тергромади на 2023 рік. Заодно і можна буде побачити чи вийде у Олександра Третяка опанувати для себе професію вчителя. Бо ж до його нинішньої спеціалізації, а саме керівника міста - є чимало запитань.

 Читайте також: Цьогоріч 69 дітей-сиріт з Рівненщини отримали житло від держави