Через збільшення кількості хворих на грип у Вараській, Острозькій, та Зарічненській громадах навчальні заклади пішли на дистанційку. У Клевані одна зі шкіл на карантині. Чи є загроза поширенню карантинних обмежень по всій області, дивіться далі у сюжеті.

На Рівненщині декілька громад припинили очне навчання через грип. Зокрема у Вараській, Острозькій, та Зарічненській громадах. Про це повідомили у Рівненській ОВА.

В обласному центрі теж зросла кількість хворих на грип. В ЦПМСД розповідають, хворих побільшало, втім ситуація не критична.

Не зник і коронавірус. Більше 800 тисяч людей на Рівненщині вакциновано однією або двома дозами. Вакцини достатньо аби забезпечити населення, запевняють медики. За останній тиждень лише в ЦПМСД Ювілейний обслідували швидкими та ПЛР тестами 165 осіб. 6 з них хворі на ковід.

Медики рекомендують вакцинуватися усім хто цього не зробив раніше як від ковід-19 так і від грипу. Лікарі впевнені, вакцини можуть зберегти життя людей.

Читайте також: Дитячий фонд UNICEF Ukraine доставив в Україну 100 000 доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden)