Збирали гроші на ЗСУ, а передали онкохворим дітям. Більше 80-тисяч гривень перерахували волонтери на лікування онкохворих дітей. Зробили це у рамках благодійного турніру з футзалу. Зібрані кошти направили у відділення дитячої онкогематології у Рівному. Спостерігали за спортивними баталіями на майданчику і наші журналісти.

Ось так 8 команд змагалися задля допомоги онкохворим дітям. Благодійний футзальний турнір проводиться у Рівному не вперше. 16 років поспіль волонтери збирають кошти для діток, які цього потребують. Цього року через повномасштабне вторгнення , вирішили збирати і на автомобіль для ЗСУ.

Одну автівку для військових передав товариш організатора турніру. Пікап незабаром поїде у Бахмут.

Збирали кошти 4-рьом дітям хворим на онкологію. Вони тільки починають своє лікування, тому допомога дуже важлива для цих діток.

Організатори планували половину зібраних коштів витратити на ще одну автівку для ЗСУ. Іншу частину суми віддати для відділення дитячої онкогематології у Рівному. Та військові вирішили усю суму пожертвувати для порятунку дітлахів.

Спільними зусиллями волонтерів та учасників турніру вдалося зібрати 82 тисячі гривень. Втім, це лише частина суми, яка допоможе врятувати життя діткам. Відтак усі бажаючі можуть доєднатися до збору коштів.
Відповідні реквізити, Ви можете бачити зараз на екрані:

5375 4112 0469 0981

https://send.monobank.ua/jar/5wtnYKhtuj