Оперативники міграційної поліції області спільно із працівниками Рівненського міського відділу ДМС та управління стратегічних розслідувань доставили 45-річного іноземця до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що у Волинській області. Вирішується питання про примусове його видворення з території України.

Працівники УМП ГУНП встановили, що громадянин Єгипту одружений на українці та проживав у Рівному із 2013 року. Втім, посвідку на тимчасове проживання в Україні, термін якої закінчився у травні 2022, не продовжив.

Порушуючи міграційне законодавство, іноземець територію України не залишив, за що був притягнутий до адмінвідповідальності.

Учора, 14 грудня, нелегала помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що на території Волинської області. За поданням співробітників управління міграційної поліції працівники УДМС прийняли рішення про примусове видворення 45-річного громадянина Єгипту до країни походження та звертатимуться із відповідним клопотанням до суду.

Нагадаємо, працівники управління міграційної поліції Рівненської області спільно із міграційною службою посилили заходи щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, підстав і законності їх перебування на території України, порядку працевлаштування, надання житла тощо.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Сокирою убив сина: у Рівненському районі поліцейські встановлюють обставини скоєного злочину