Аби пішоходи були видимі на дорозі. У Рівному поліцейські та діти разом робили світловідбивні стрічки, а потім роздавали людям у місті. Через вимкнення світла і темряву, пішоходів важко помітити на дорозі.

У залі засідань головного управління нацполіції області сьогодні як ніколи людно. Тут учні виготовляють світловідбивні стрічки для пішоходів. Серед них і учениця корпусу майбутніх поліцейських Олександра Бунечко.

Головна ціль допомоги таких світловідбивних стрічок - аби пішоходи були видимі для водіїв у темну пору доби. Акція будь помітним на дорогах це один з етапів навчання корпусу майбутніх поліцейських, який нещодавно започаткувало ГУНП у Рівненській області.

Потому учні виходять на вулиці міста, аби роздавати стрічки рівнянам.

Містяни від такої ініціативи дітей задоволені. Кажуть, останні роблять добру справу.

Найшвидше світловідбивні стрічки роздає учениця корпусу майбутніх поліцейських Яна Станішевська. Дівчина хоче в майбутньому працювати в правоохоронних органах. Вона ще не знає яку спеціальність обере, втім точно знає - усі люди повинні почувати себе в безпеці.

Поліцейські розповідають - це не остання акція спільно з учнями. Закликають рівнян бути обачними та одягати світловідбивні матеріали на одяг у темну пору доби.

Читайте також: У Рівному розпочали набір до лав патрульної поліції (ВІДЕО)