Перегони серед білого дня. У центрі Рівного сталася масштабна ДТП. Зіткнулися БМВ та Сітроен. Обласний центр зупинився у заторах. А все тому що водії "BMW" та "Volvo" змагались, хто кого зможе перегнати. У результаті "BMW", поблизу перехрестя вулиць Соборна та Симона Петлюри виїхав на зустрічку та врізався в автомобіль "Citroen".

Це уже наслідки ДТП у самому центрі міста. Двоє молодиків вирішили відчути себе героями фільму форсаж і на шаленій швидкості їхали наперегонки. Як наслідок 28-річний кермувальник бмв виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з 70-річним кермувальником сітроену. Головний патрульний Рівного Сергій Мерчук написав у соцмережах, що так звані гонщики добре відомі у поліції. Не раз притягались за правопорушення на дорогах.

Водій сітроена з травмами наразі перебуває у лікарні. До слова, один з "гонщиків" має власний ютуб канал Калян Брутал, який веде мовою окупанта та купує автівку за російські рублі. В соцмережах обуренню користувачів немає меж.

Внаслідок ДТП рух у центрі міста ускладнений. А правоохоронці за даним фактом готуються відкривати кримінальне провадження. А горе-гонщики стали відомими на все місто.

Читайте також: На Рівненщині нетверезий водій спробував "залагодити ситуацію" хабарем (ФОТО)