У зв'язку з героїчною загибеллю жителя міста Дубно, військовослужбовця Гусака Юрій Сергійовича, 10 грудня 2022 року на знак скорботи на території Дубенської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав міський голова Василь Антонюк.

Знову трагічна звістка прийшла у наше місто - на фронті загинув солдат, водій автомобільного взводу забезпечення 2-го інженерно-позиційного батальйону військової частини А0451, дубенчанин Юрій Гусак. Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати, - зазначили в Дубенській міській раді. 

Життя воїна, призваного по мобілізації 25.03.2022 року Дубенським РТЦК та СП, обірвалось 6 грудня в районі населеного пункту Бахмут Донецької області під час виконання бойового завдання - фортифікаційного обладнання позиції першої лінії оборони в результаті артилерійського обстрілу противником.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 10 грудня, о 12.00 годині на майдані Незалежності міста Дубно. Чин похорону буде звершено у Свято-Іллінському соборі.

Просимо усіх долучитися до прощальної церемонії. Вшануймо всією громадою пам’ять Воїна, який віддав життя за волю та незалежність нашої країни.

Вічна пам‘ять та слава Герою!

Розпорядженням міського голови 10 грудня у місті Дубно оголошено Днем жалоби.

У День жалоби на всій території громади потрібно приспустити Державні Прапори України з траурною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій.

Також рекомендується обмежити у День жалоби проведення розважально-концертних заходів на території громади та звучання розважальної музики у закладах торгівлі, ресторанного господарства та громадському транспорті.

Читайте також: На війні загинув військовий з Рівненщини