Війна з гральним бізнесом на Рівненщині у розпалі. Слідом за депутатами облради перевіряти азартних підприємців взялася обласна адміністрація. Там навіть створили робочу групу з правоохоронців та податківців. Порушників обіцяють позбавляти ліцензії. Чиновники наголошують - це не порожні слова.

Віднині ігровим залам області буде непереливки пепереджають, чиновники. Тотальна ігрова ревізія, яку вони планують, обов’язково виявить порушників. На поступки не йтимуть нікому. А відтак, обіцяють в облдержадміністрації, азартних місць відпочинку на Рівне нщині поменшає. Допоможуть у цьому і нові норми ліцензування таких закладів.

Голова Рівне нської облдержадміністрації Віктор Матчук розповів, що нині у них з"явилися нарешті легальні підстави для демонтажу і вилучення ігрових автоматів, які встановлені не за нормами.

Нині в області понад 200 залів гральних автоматів. Більшість з них переконані чиновники, працюють з порушеннями. Власники ігрових залів-автоматів не проти аби їх перевіряли, переконані порушників треба карати. Хоча й додають, показові штрафи суттєво на ситуацію не вплинуть.

Допомагатимуть силовикам карати порушників чиновники у районах. Відповідне доручення підписав Віктор Матчук. Адже саме там кажуть чиновники найбільше нелегалів-азартників. Тож з виявленням недоліків ліцензії заберуть, а нелегальні ігрові автомати, що на вулиці, демонтують.