За минулу добу, 3 грудня, рятувальники Рівненщини ліквідували сім пожеж у приватних домогосподарствах.

 Про це повідомили у головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

У селі Тучині Рівненського району по вул. Набережна. В приватному господарстві вогнем знищено покриття 16 м² перекриття та речі домашнього вжитку житлового будинку.

У селі Грабів Рівненського району по вул. Чорновола. В приватному господарстві вогнем знищено покриття, 20 м² перекриття, речі домашнього вжитку в кімнатах житлового будинку. На місці пожежі виявлено мертве тіло брата господарки, 1959 року народження пенсіонера.

У селі Орлівка Рівненського району по вул. Шевченка. В приватному господарстві вогнем пошкоджено 2 м² оздоблення стіни, 1 м² підлоги та речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку.

У селі Точевики Рівненського району по вул. Колгоспна. В приватному господарстві вогнем знищено покриття господарчої будівлі.

У Березному по вул. Кн.Ольги. в приватному господарстві вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, оздоблення стін в підвальному приміщенні житлового будинку.

У селі Буща Рівненського району по вул. Плесо. В приватному господарстві вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі та 1 т. зерна, 10 м³ дров.

У селі Чаква Вараського району провулок Ювілейний. В приватному господарстві вогнем знищено господарчу будівлю та 15 м³ дров.