Попри морози, у Рівному продовжують укладати бруківку...Чиновники кажуть, якщо до кінця цього року, через низьку температуру, закінчити роботи не вдасться, продовжать наступного...Нагадаємо, загальна вартість нового покриття - становить 53 мільйони гривень. До слова, міська влада - під час повномасштабного вторгнення, вирішила передбачити і ще кілька капітальних видатків. Про що йдеться, дивіться у сюжеті.

На календарі перше грудня, на стовпчику термометра - мінус два. Втім, роботи з вкладання бруківки у Рівному продовжуються. Працівники кажуть, погодні умови нині не створюють їм проблем. Адже нижній шар, під новеньку бруківку, за їхніми словами, підготували ще за плюсової температури. Втім говорити відверто на камеру не хочуть.

Вкладають бруківку на зупинці, неподалік 12-тої школи. Частина робіт уже виконана, нині працюють біля переходу. В загальному - комфорт пішоходів обійшовся місту у 53 мільйони. Йдеться про 30 проблемних ділянок в межах міста. На папері, роботи мали б завершити цьогоріч. Втім, на ділі, все не так просто.

Серед рівнян прихильників ідеї облаштування новенької бруківки - не знайшлось. Дивуються, мовляв під час повномасштабної війни з росією, та постійних ракетних обстрілів - спрямувати кошти платників податків, можна було б на більш нагальні речі.

Втім, не бруківкою єдиною. Опалення двох трибун "Авангарду" взимку, обійдеться місту в 30 мільйонів гривень. І ще 72 мільйони планують спрямувати на перевізників - йдеться про компенсацію останнім пільгових перевезень. Чи на часі такі капітальні видатки - питання залишається відкритим.

Читайте також: На Рівненщині діє «пошта Святого Миколая» для дітей, чиїх батьків забрала війна