1 грудня розпочали перші роботи з її монтажу. Вона замінить новорічну красуню на майдані Незалежності. Там цьогоріч різдвяного дерева не буде. Що про монтаж ялинки у місті думають рівняни, дивіться у сюжеті.

Рівне, центральна вулиця міста. Поряд з одним з торгових центрів встановлюють новорічну ялинку. Стоятиме вона тут вже сьомий рік поспіль. Відмінність - цьогоріч без ярмарку та будиночків.

Хоч встановлення декорацій містяни і підтримують та святкування говорять не на часі.

Міська влада говорить, що масових новорічних святкувань не буде, лише для дітей проводитимуть певні заходи. Що стосується ілюмінацій то вони все ж будуть, але обмежений час.

А от традиційної головної ялинки міста на Майдані Незалежності в Рівному цьогоріч не буде.

Раніше міський голова проводив опитування в соцмережах, де одним з варіантів було змінити локацію встановлення ялинки з Майдану незалежності на парк Тараса Шевченка, але його підтримало лише 19%, більшість взагалі проти. Не підтримує встановлення ялинки і військовослужбовець Федір Мисюра.

Встановлювати головну ялинку чи ні, кожне українське місто рішення з цього приводу приймає індивідуально. Для прикладу у столиці головна ялинка таки буде, про це повідомив мер Віталій Кличко. Їй дали вже назву "Ялинка Незламності".

 Читайте також: На Рівненщині фермери отримали рукави для зберігання 250 тисяч тонн зерна