Без світла та грошей. Двоє жителів Рівненщини хотіли купити генератор, але потрапили на гачок шахраїв. Перерахували зловмисникам понад 20 000 гривень. Більше про це, а також про інші кримінальні злочини за добу, дивіться у сюжеті.

Жителя Рівненського району ледь притомним забрала до себе його знайома. Зранку в нього через тяжкі тілесні ушкодження почалась кровотеча, через що чоловік і помер. Як отримав та хто травмував загиблого - встановлює поліція.

Окрім цього, поліція розпочала досудове слідство за фактом інтернет-шахрайства. Житель Рівненщини хотів замовити генератор, але натрапив на гачок аферистів.

В аналогічний спосіб обманули ще одну жінку, яка також хотіла замовити генератор. Щоправда жінка віддала шахраям відразу повну вартість генератора, а саме 20 тис 500гривень. Тепер та без альтернативного джерела енергії і без грошей.

Шахрайство можна виявити і за датою реєстрації, кількістю відгуків або їх відсутністю. Для певності — здійснюйте дороговартісні покупки через офіційні торгові заклади і не перераховуйте кошти наперед.

Читайте також: 25-річна рівнянка повідомила про "замінування" поштового відділення