Про них забули, але останнім часом вони підривають мережу і стають героями мемів. Мова йде про регулювальників, які через відсутність електроенергії вимушені виходити на дороги та контролювати рух автівок і пішоходів. Як працюється регулювальникам та чи задоволені їхньою роботою водії, далі розповість Павло Невесенко.

 На одному з перехресть у Рівному непрацюють світлофори. Відтак регулювальник Віктор більше години курує рух автівок. Розповідає, набагато складніше працювати на перехрестях де є пішоходи.

Регулювальники виходять працювати у найбільш пікові години - вранці та ввечері. Також виїжджають на місця де ускладнений рух і не працюють світлофори. Віктор наголошує на найголовнішому завданні регулювальника.

В останні тижні регулювальники стали героями соцмереж. Як ось цей чоловік, який намагається пояснити водію куди їхати. Рівняни не шкодують компліменти регулювальникам.

А це уже регулювальниця в іншому місці. Вона теж отримала порцію похвали від водійок.

У патрульній поліції Рівного наголошують, регулювальників тішить гарне ставлення до них. У Рівному зафіксовано чимало випадків, коли люди приносили регулювальникам чай та каву з солодощами, або ж квіти. Речниця відомства Оксана Юрченко згадує про ще два теплих випадки.

Втім не усі водії схвально відгукуються про роботу регулювальників.

Але є й ті, кого все влаштовує.

Регулювальники просять у водіїв бути взаємовічливими на дорогах та дотримуватись правил дорожнього руху. Додають, врешті-решт світло переможе темряву.

Читайте також: На Дубенщині брила льоду впала з вантажівки на поліцейське авто