За скоєні у Рівному крадіжки телефону, банківської картки та грошей обвинуваченому загрожує черговий строк за ґратами.

Слідчі Рівненського РУП закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 35-річного уродженця Запорізької області, обвинуваченого за двома статтями КК України.

Із заявою про крадіжку телефону, банківської картки та знятих із неї коштів до поліції звернувся 55-річний мешканець одного із рівненських гуртожитків 5 вересня.

Як пояснив потерпілий, із ним у кімнаті проживав іще один чоловік, який вирішив знайти інше житло. Утім, коли виселявся, то прихопив із собою і чуже майно.

Мобільний телефон зловмисник устиг здати в ломбард, а банківською карткою із безконтактною технологією оплати розрахувався за товари в магазині на суму понад 900 гривень.

За результатами проведених першочергових слідчих дій оперативники встановили місце знаходження причетного до злочину чоловіка. Ним виявився раніше судимий 35-річний уродженець Запоріжжя, який уже відбував покарання за скоєні майнові злочини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 185 та частиною 1 статті 357 КК України, чоловікові повідомили про підозру.

Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. І хоч він щиро розкаюється у скоєних злочинах, обвинуваченому тепер може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Рівненщини.

Читайте також: Безкоштовні сайти оголошень і передоплата: поліцейські застерігають жителів Рівненщини від дій шахраїв

У Рівненському районі в ДТП тяжко травмувався пішохід (ФОТО)