Жахливий стан газону, суперечливе суддівство та вилучення за лайку. Так пройшов останній у цьому році матч Народного Клубу Верес. Яке положення зараз має рівненська команда після першого кола - дивіться далі.

Ось на такому полі рівненському Вересу довелося проводити останній у цьому році матч Прем'єр ліги. Червоно-чорних приймав дома Петрівський Інгулець. Від побаченого стану поля у гравців Вереса відіймає мову.

Та все ж матч розпочався і вже на 13 хвилині господарі поля відкрили рахунок.

В перерві Верес вніс корективи у гру, що дало свої результати. Червоно-чорні провели багато атак, але до голу так і не дійшло. Воротар Інгульця Олексій Паламарчук впорався з усіма чотирма ударами в площину воріт.

До кінця поєдинку рівненська команда не зуміла вирвати перемогу. Наприкінці матчу "Верес" ще і залишився у меншості – арбітр вилучив Владислава Шарая за другу жовту.

Після цього матчу "Інгулець" набрав 13 очок та перебуває на 12-й позиції турнірної таблиці. "Верес" з 17 балами на 8-й позиції. У наступному турі після зимової перерви "Верес" вдома зустрінеться з "Чорноморцем".

Читайте також: Визначили бронзового призера чемпіонату Рівненщини з футболу