фото ілюстративне
Вступна кампанія 2023: заклади вищої освіти, які здійснюють підготовку поліцейських, запрошують абітурієнтів

 Про це пише Поліція Рівненської області.

У Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області триває відбір кандидатів - випускників 11 класів - на денну форму навчання до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку кадрів для МВС України та Національної поліції.

Увага! з 01 листопада 2022 року розпочалась електронна реєстрація кандидатів на навчання до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.
Перелік закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських:
1. Національна академія внутрішніх справ;
2. Донецький державний університет внутрішніх справ;
3. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ;
4. Львівський державний університет внутрішніх справ;
5. Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка;
6. Одеський державний університет внутрішніх справ;
7. Харківський національний університет внутрішніх справ.


Етапи відбору кандидатів:
1. Реєстрація кандидата (подати онлайн – заяву на веб-порталі Національної поліції у розділі «Вакансії» або в мережі Інтернет на Порталі кандидатів на навчання у ЗВО МВС України, сайт: https://osvita.np.gov.ua/).
2. Подання документів (до сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ГУНП в Рівненській за адресою: м. Рівне, вул. М.Хвильового, 2, каб. №38. Прийом документів розпочнеться з 15 січня 2023 року.)
3. Медичне обстеження (з метою встановлення придатності кандидатів за станом фізичного та психічного здоров’я в ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» (м. Рівне, вул. М.Хвильового, 2А).

Більш детальна інформація про порядок відбору, вимоги до кандидатів на навчання до ЗВО із специфічними умовами навчання у 2023 році, умови вступу, напрями підготовки за спеціальностями та спеціалізаціями, місця дислокації ЗВО тощо, розміщена на сайті: https://osvita.np.gov.ua/
та на офіційних сайтах закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання. Роб. телефон сектору організації відбору УКЗ для контактів: 067-362-40-80, 050-425-60-12, 67-97-89, (0362) 67-97-90 (м. Рівне, вул. Хвильового, 2, каб.38).

Читайте також: У Рівному поліцейські із дітьми виготовили світловідбивачі