У Рівненській області від початку року зареєстровано 1022-ві пожежі внаслідок яких загинуло 16 осіб та 15 отримали травми. Матеріальні втрати від пожеж становлять понад 390 мільйонів гривень. За осінній період у області зареєстровано 192 пожежі. Причинами цього стали зменшення температури і агресивні дії росії. Як уникнути пожежі у своїй оселі дивіться далі у сюжеті.

За осінній період від пожеж загинуло 4-ро людей та ще 5-ро отримало травми. Загалом у Рівненській області зареєстровано 192-ві пожежі за цей ж період. Матеріальні втрати від яких становлять більше 130 мільйонів гривень. Спричинені вони не дотриманням правил пожежної безпеки при експлуатації побутових приладів.

Через російську агресію та спричинене нею відключення світла, мешканці будинків все частіше купують генератори та не всі уміють правильно їх підключати, що в подальшому призводить до пожеж.

Загалом за 2022-ий рік у Рівненській області зареєстровано 1022-ві пожежі. Основними причинами є необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Спеціалісти наголошують, що при відключенні світла, потрібно не забувати вимикати усі електроприлади та дотримуватись правил пожежної безпеки.

 Читайте також: У Рівному під час гасіння пожежі в багатоповерхівці вогнеборці та патрульні врятували 7 осіб та 20 евакуювали