Обоє навчалися в одній школі та обоє загинули захищаючи Маріуполь. У Рівному попрощалися з Віталієм Семчуком та Костянтином Друзем. Обоє пішли у кращий світ ще навесні цього року, втім привезти тіла героїв змогли лише зараз. 19 листопада Віталія та Костянтина провели в останню дорогу.

З молитвою українських націоналістів у Рівному попрощалися з двома героями - 25 Віталієм Семчуком та 22-річним Костянтином Друзем. Вони загинули боронячи Маріуполь.

Костянтин Друзь народився у Рівному. Навчався в 12школі. Після закінчення школи сказав, що йде до Віталіка Семчука в АЗОВ. Герой вивчився на молодшого сержанта, а згодом і на сержанта. Сам став інструктором - навчав рекрутів.

Віталій Семчук теж виходець 12 школи Рівного. Закінчив технічний коледж НУВГП, де здобув фах електромеханіка. А за тим отримав повістку в армію. Відразу вирішив - буде у складі АЗОВу. 14 квітня Віталій Семчук загинув.

22-річний сержант Костянтин Друзь разом із побратимом намагалися врятувати радіостанцію. Та над ними спершу “завис” дрон, а за тим їх “накрило” мінометним вогнем. Коли обстріл припинився, жоден з них на зв’язок не вийшов.

Через стільки місяців тіла загиблих героїв нарешті повернули у рідне місто. Віддати шану найкращим синам України прийшло чимало рівнян.

Поховали героїв-азовців на кладовищі нове.

Читайте також: У Рівному художник Артур Хачатрян організовує благодійну виставку-аукціон авторських робіт, аби зібрати кошти на потреби бійців ЗСУ