21 листопада - День гідності та свободи, який об'єднав дві доленосні для країни події: Помаранчеву революцію у 2004 році та Революцію гідності дев'ять років потому. Це одна із найважливіших для нас дат сьогодні, коли ми відвойовуємо свою незалежність і мужньо протистоїмо ворогу. Переможемо.Здобудемо свободу для рідної країни! Все буде Україна.

Сьогодні ми вшановуємо усіх тих, хто своєю сміливістю та жертовністю продемонстрував на Майдані під час Революцій, та показує усьому світу сьогодні, щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

У нас багато складних завдань, але основне нині – відстояти територіальну цілісність та незалежність України.
Низько вклоняємось усім Героям, які за наше майбутнє віддали найдорожче – свої життя. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Маємо запам'ятати і передати своїм дітям, що лише Єдність і Свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

Будемо з шаною зберігати і розвивати те, що сьогодні виборюється такою високою ціною!

 

Українці продемонстрували прагнення жити у незалежній та вільній країні у двох революціях і доводять його зараз - в умовах повномасштабного вторгнення росії.

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Читайте також: У Рівному художник Артур Хачатрян організовує благодійну виставку-аукціон авторських робіт, аби зібрати кошти на потреби бійців ЗСУ