Стадіон "Авангард" у Рівному готують до опалювального сезону. Чиновники та керівництво споруди, запевняють з міського бюджету потрібно виділити майже 30 мільйонів гривень, щоб обігріти його і не втратити через морози те, що уже збудовано. Але є й противники такого рішення. Чи на часі утримання стадіону в опалювальний період, з'ясовував Павло Невесенко.

 Майже 30 мільйонів гривень потрібно, аби зберегти стадіон Авангард у Рівному. Ці кошти необхідні для опалення двох приміщень - Західної та Східної трибуни. Вони здані в експлуатацію. Якщо трибуни та обладнання не гріти під час морозів, усі кошти витрачені на їх будівництво підуть на вітер.

В управлінні капітального будівництва розповідають кошти з міського бюджету підуть на будівництво мереж електропостачання. А вже від них трибуни та підтрибунні приміщення грітимуть спеціальними промисловими тепловими пушками. Власне на їх утримання і потрібна електроенергія.

В соцмережах виділення коштів на обігрів стадіону набуло чимало дискусій. Заступник міського голови Рівного, військовослужбовець Юрій Поліщук впевнений витратити 30 мільйонів з міського бюджету є недоцільним.