У Рівному відкрили перший пункт обігріву для населення. Знаходиться він у центрі міста, на майдані Незалежності. Намет може вмістити до пів сотні людей. Там будуть чергувати психолог, лікар та рятувальник. Це перший пункт обігріву у Рівному. Скільки ще таких відкриють, знають наші журналісти.

Зігріють, пригостять гарячим чайом і печивом. У холодну пору для рівнян працюватимуть пункти обігрів. Один з них сьогодні розпочав свою роботу на Майдані Незалежності, у центрі Рівного.

Намет площею 6 на 12 метрів. Може вмістити до пів сотні людей. Разом з генератором, коштував пункт обігріву пів мільйона гривень. Це кошти християнської місії.

Планують тут відкрити і пункт перевірки зору. Загалом зможуть надавати першу медичну допомогу, міряти температуру, тиск. Допоможуть і при незначних травмах. Для цього тут підготували все необхідне.

Надалі в таких наметах планують влаштовувати творчі вечори, майстер-класи, зробити кімнату для дітей. Але своїми силами все і відразу організувати важко.

Пункт обігріву на Майдані Незалежності працюватиме увесь день, ба більше тут можна лишатись на ніч, попри комендантську годину. Інші пункти обігріву у Рівному почнуть відкривати з суботи, 19 листопада.