Відпрацьовуючи інформацію про вкрадений у Корнині велосипед, оперативники розшукали зловмисника та транспортний засіб, а поліцейські офіцери громади викрили чоловіка, який може бути причетний до незаконного зберігання наркотичних речовин.

У соціальних мережах офіцери Корнинської територіальної громади виявили публікацію про крадіжку велосипеда. Двоколісного, який належить синові 34-річної місцевої жительки, невідома особа поцупила 13 листопада біля магазину.

Переглянувши камери відеоспостереження, поліцейські з’ясували, що чоловік приїхав до магазину на своєму велосипеді. Утім, оглянувшись довкола, пригледів чужий, взяв його та поїхав на ньому у невідомому напрямку. Пізніше повернувся і по свій двоколісний.

Поліцейські офіцери громади спільно із співробітниками карного розшуку розпочали першочергові заходи щодо пошуку зловмисника та викраденого.

Оперативники відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського РУП встановили, що велосипедом протиправно заволодів 47-річний квасилівчанин. Чоловік і раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини проти власності та пов’язані з незаконним обігом наркотиків. За місцем його проживання поліцейські вилучили і вкрадений у Корнині велосипед.

Слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Разом із тим під час відпрацювання оперативної інформації та перевірки осіб, які можуть бути причетні до крадіжки, поліцейські офіцери викрили 33-річного жителя Корнина на незаконному зберіганні наркотичних засобів, психотропних речовин. Під час поверхневої перевірки у нього виявили білу кристалічну порошкоподібну речовину, схожу на метамфетамін, та пристрій для куріння. Усе вилучене у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 309 КК України, відправлено на дослідження.

Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Поліція шукає обвинуваченого у наркозлочині жителя Рівного