У школах скасували навчання, тролейбусів курсує вдвічі менше. Місто Рівне та область, оговтується від ракетних обстрілів. Ворог наніс 15 ракетний удар по Рівненщині. Крім об'єкту інфраструктури, постраждали 9 приватних осель і один багатоквартирний будинок. Який стан справ у регіоні, далі розповість Павло Невесенко.

Такі красномовні слова говорить мешканець будинку, що поблизу об'єкту енергетичної структури у Рівному. Туди вдруге влучила рашистська ракета. Чоловік каже у момент влучання був не у будинку. Внаслідок обстрілу у домівці Романа пошкоджене вікно.

Інші мешканці будинку не на камеру зізнаються, теж зазнали пошкоджень. Кажуть, було дуже страшно, бо дехто в момент вибуху був у будинку.

Це вже 15 ракетний обстріл Рівненщини з моменту повномасштабного вторгнення. Крім об'єкту інфраструктури пошкоджень зазнали 9 приватних осель та один багатоквартирний будинок.

Внаслідок терористичного удару вчора, 15 листопада, без електроенергії залишилося понад 90 тисяч споживачів, повідомляють енергетики. зусиллями останніх та аварійних служб вдалося відновили електроенергію в регіоні. Втім, і без стабілізаційних відключень електропостачання не обійтись. Це залежить від ремонтних робіт та складної ситуації з енергетикою по Україні.

Рух у деяких мікрорайонах ускладнений, не працюють світлофори, тролейбусів курсує вдвічі менше. Енергетики вкотре наголошують економити світло, аби не перезавантажувати енергосистему України. Нагадаємо вчора по Україні було випущено 90 ракет, 70 збило ППО.

Читайте також: Голова Рівненської ОВА надав графік відключень електрики в області