На стадіоні "Авангард" у Рівному відбувся фінал кубку області з футболу. За звання чемпіона змагалися аматорські команди “Сокіл” та “Ізотоп-РАЕС”. Зіграти матч не завадила навіть повітряна тривога, яка перервала гру на півтори години. Матч завершився з рахунком 2:1. Хто забрав кубок області з футболу, дивіться далі у сюжеті.

Фінал кубку області з футболу відбувся на домашньому стадіоні Рівненського "Вереса" "Авангард". У поєдинку за звання чемпіона області зійшлися дві аматорські команди ФК “Сокіл” (Садове) та ФК “Ізотоп-РАЕС”. Вже на 5 хвилині відбулося перше вилучення футболіста команди "Сокіл" Вадима Лозяна.

На 28-ій хвилині, ФК "Ізотоп" відкрили рахунок. Перший гол в матчі забив Микола Засєкін. У другому таймі пролунала повітряна тривога і матч довелось перервати. Після "відбою" гра продовжилась і вже на 63-ій хвилині Олександр Поляков подвоїв перевагу команди "Ізотоп". Футбольна команда "Сокіл" до останнього боролась за перемогу. На 72-ій хвилині Вадим Жак забив перший гол у ворота суперника та цього не вистачило аби перемогти у матчі. Кубок області підійняла команда "Ізотоп-РАЕС". Головний тренер команди з Вараша, Олександр Колос, радіє, що його команда перемогла, проте розповідає, що по грі були деякі нюанси і над ними ще потрібно працювати.

Попри війну футбол продовжує своє існування як і на професійному так і на аматорському рівні.

Футбольна команда "Ізотоп-РАЕС" вперше за 25 років здобула кубок чемпіона області.

Читайте також: На Сарненщині з’явився спортивний майданчик у пам‘ять про Героя (ФОТО)