Нова назва стадіону Авангард та нові команди, які гратимуть на оновленій арені. Міська влада та Рівненська обласна асоціація футболу повідомили про найближчі матчі на Авангарді, але не для Вереса, а місцевих команд. Також говорили про те, коли ж нарешті вболівальники зможуть відчути футбольну атмосферу на головній арені міста.

Оновлений стадіон Авангард невдовзі може отримати нову назву. Про таку ідею говорили ще до війни, і знову згадали.

Олександр Третяк пояснив, що продаж назви стадіону - це практика в європейських і американських стадіонів. У Рівному це допоможе залучити кошти для завершення будівництва арени.

Зараз на оновленому стадіоні Авангард грає та тренується рівненський Верес. Однак міська влада хоче, аби тут були й інші змагання.

Один із таких заходів пройде вже цієї суботи, 12 листопада. На оновленому Авангарді пройде фінал кубка області.

Як зазначає голова РОАФ, подія історична, адже це перший поєдинок аматорських обласних команд на оновленому стадіоні. Тут зустрінуться дві команди - це ФК "Сокіл" (Садове) та Ізотоп-РАЕС"(Вараш). Останні, до слова, були фіналістами кубка області до реконструкції, ще в 2018.

Обидві команди провели жеребкування, де визначили хто буде гостем, а хто господарем поля у цьому матчі. ФК "Сокіл" (Садове) отримав можливість бути головними.

Крім того, Сокіл та Ізотоп-РАЕС зможуть запросити своїх вболівальників. Є імовірність, що таку можливість отримає і Верес в рамках УПЛ.

Участь у цьогорічному Кубку Рівненської області брали 14 команд.

Читайте також: Наша патрульна Оксана Рабош знову найкраща: у Польщі завершився Чемпіонат Європи серед юніорів та Кубок Європи серед дорослих з гирьового спорту