На спецлінію 102 учора надійшло повідомлення із приймального відділення лікарні про доставленого із ножовим проникаючим пораненням грудної клітки жителя села Прикордонне.

Слідчо-оперативна група відділення №3 (м.Острог) за результатами проведених невідкладних процесуальних дій попередньо з'ясувала, що орієнтовно о 17:30 у селі Оженин на вулиці Заводській між двома молодими чоловіками виник конфлікт через дівчину, із якою обоє зустрічалися у різний період. Під час з'ясування стосунків 22-річний місцевий житель завдав ножові поранення 18-річному парубкові. Після проведення оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Із місця події слідчі вилучили речові докази, які мають суттєве значення у справі, зокрема і знаряддя злочину — ніж, схожий на тактичний, який відправлений на експертизу до Рівненського НДЕКЦ.

Оперативники виявили 22-річного зловмисника за місцем проживання. Його затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За погодженням із Здолбунівською окружною прокуратурою слідчі повідомили жителю Оженина про підозру у скоєнні злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 КК України. За результатами призначеної у рамках кримінального провадження судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію події.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві подруги