Не вистачає людських рук, аби плести маскувальні сітки. Про це заявляють волонтери, які створюють так звані кікімори. Нині вони вкрай необхідні для наших військових, а саме розвідників. Павло Невесенко далі розкаже, як мешканці Рівненського центру з надання соціальних послуг плетуть маскувальні сітки для наших захисників.

Мешканець Рівненського соццентру Василь готує каркас для маскувальної сітки. На його виготовлення у нього йде один день. Розповідає плести основу для кікімори йому допомагає рибацьке минуле.

Потому основними основну роботу, а власне плетіння кікімори виконують жінки. Розповідають, за майже два місяці сплели 15 маскувальних сіток для розвідників. Мешканка центру Любов розповідає, чому з коліжанками вирішили допомагати волонтерам.

Керівництво Рівненського центру з надання соціальних послуг розповідає, відразу зголосилися допомогти волонтерам з плетінням маскувальних сіток. Надали приміщення, а потому залучили мешканців установи для цієї справи. Наталія Микита каже, нині не вистачає людського ресурсу для плетіння кікsмор.

За три з половиною місяці рівненські волонтери сплели понад 70 маскувальних сіток для військових. Їх уже передали на фронт. Втім закликають усіх охочих долучитися до цієї справи. Координати ви можете бачити на екрані.

Читайте також: Перших безробітних залучили до оплачуваних суспільно-корисних робіт на Рівненщині