Фото ілюстративне
Загалом участь у програмі взяли 228 закладів з різних областей, повідомили в Міносвіти.

Так, впродовж року освітяни із Гощанського, Ярославицького, Дубенського ліцеїв навчалися за програмою Google for Education” / Google for Education Participating School.

Півтори сотні вчителів за допомогою цифрових інструментів готували завдання у віртуальних кімнатах, імпортували оцінки у хмарне середовище, вели електронні журнали, формували звіти для керівництва та інше. А також експериментували різні можливості пристроїв для захищеного освітнього процесу онлайн.

Як зазначають освітяни, такий курс значно розширив їхні можливості використання цифрових інструментів під час дистанційного навчання. Окрім того, вчителі вдосконалили уміння із захисту персональних даних.
Така програма підвищення кваліфікації освітян стала можливою завдяки співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. Детальна інформація за посиланням: https://sites.google.com/.../%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1...

Про це повідомляють в Рівненській ОВА.

Читайте також: Наша патрульна Оксана Рабош знову найкраща: у Польщі завершився Чемпіонат Європи серед юніорів та Кубок Європи серед дорослих з гирьового спорту