Забив молотком у власній оселі та виніс тіло на подвір'я. 21-річний мешканець села Обарів, неподалік Рівного вбив свою дівчину. Їй було лише 17. Після скоєного, хлопець одразу втік. Про скоєне наважився повідомити батьку. Той знайшов тіло і одразу викликав поліції. Подробиці дізнавався Дмитро Тригубець.

Батько, якому син наважився зателефонував, знайшов тіло на подвір'ї та вже без ознак життя. Чоловік одразу подзвонив до поліції. На місце приїхала слідчо-оперативна група та офіцер громади. Згодом затримали і 21-річного підозрюваного.

Трагедія трапилась вчора, 7 листопада, близько 19 години вечора. Сусіди кажуть, хлопець завжди вів себе спокійно. Тож у скоєне ним, досі не можуть повірити.

Хлопець мешкав з батьками. Сім'ю тут вважають порядною. Як міг наважитись на вбивство не мають і гадки, як і про те що могло стати його причиною.

Місцеві підозрюють, поганий вплив на юнака могла мати компанія. Проте, з їх слів, спиртним він зловживав.

Встановленням мотиву, а також обставин злочину займаються правоохоронці. Нині, молодик затриманий та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Якщо його вину доведуть, йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років за гратами.

Читайте також: 85 тис. грн штрафу сплатить здолбунівчанин за торгівлю сурогатом