Круті віражі, швидкі мотоцикли, безстрашні учасники. У Рівному відбувся турнір зі спідвею на Кубок «ТСОУ» серед юніорів. Проводились змагання у класах мотоциклів 500 та 125 кубічних сантиметрів. Разом з основним турніром, проводились змагання з флет-треку - кільцеві гонки по рівній не асфальтованій поверхні, серед наймолодших учасників. Як пройшли змагання та хто здобув перемогу дізнавались наші журналісти.

На вихідних Мототрек гудів від реву моторів. 5 листопада у Рівному проводились змагання зі спідвею на Кубок ТСОУ в класах мотоциклів 125 та 500 кубічних сантиметрів . Під час проведення змагань не обійшлось і без швидкої допомоги. Один з учасників, Назар Федорчук, при спробі випередити суперника не впорався з керуванням та вилетів з мотоциклу. Та незабаром спортсмен продовжив змагання і в результаті зайняв третє місце. Максим Середа - один із учасників турніру. Розповідає, що брати участь в гонках йому подобається. На змаганнях Максим здобув четверте місце в класі мотоциклів 500 кубічних сантиметрів.

Також проводились змагання з флет-треку для наймолодших спортсменів. Учать у змаганнях брали і діти. Богданові 7 років. Мотоспортом хлопчик займається ще з 5-ти. На турнірі Богдан зайняв 2-ге місце у старшій групі та в класі абсолют, де стартували десять дітей.

Переможцем у молодшій групі став Денис Лук'янчук, здобувши першість у двох заїздах. Батько хлопчика, Дмитро Лук'янчук розповідає, що у них вся сім'я займається мотоспортом. Троє дітей Дмитра брали участь, їм 10, 7 і 6 років. Вони здобули два перших місця і одне друге. Чоловік задоволений своїми дітьми.

Загалом результати турніру виглядають так: У класі 125 кубічних сантиметрів перше місце здобув Захар Лустюк, друге Данко Гладковський та 3-тє Володимир Скороход. У класі 500 кубічних сантиметрів золото здобув Віталій Лисак, срібло забрав Станіслав Огороднік, бронзу - Назар Федорчук.

Читайте також: У Вараші під час благодійного забігу зібрали понад 50 000 грн для ЗСУ (ФОТО)