Потужний вибух на Північному. В п'ятницю ввечері 4 жовтня на вулиці Романа Шухевича жителі спального мікрорайону почули потужний вибух у дворі багатоповерхівок. Після цього завили сирени спецавтівок. Як стало відомо згодом здетонував боєприпас. Внаслідок чого постраждало четверо осіб, серед яких малолітня дитина. Детальніше про це дивіться далі.

Потужний вибух пролунав у п'ятницю, 4 листопада, ввечері в спальному мікрорайоні Рівного. Мешканці Північного відчули хвилю удару, від якої затремтіли шибки.

Епіцентром подій став дитячий майданчик. Місцеві розповідають, що здетонував боєприпас, який кинув невідомий чоловік.

Близько 21 години напередодні до поліції надійшло повідомлення від 24-річної рівнянки про неадекватну поведінку молодика у дворі багатоповерхівки на вулиці Шухевича. Жінка також повідомила, що у руках чоловік тримає гранату та погрожує її підірвати. Коли на місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських, зловмисник кинув боєприпас, який здетонував.

Внаслідок вибуху осколкові поранення отримали 24-річний місцевий житель, 28-річний поліцейський та п’ятирічна дівчинка. Останню каретою швидкої допомоги діставили в Рівненську обласну дитячу лікарню.

Також внаслідок вибуху гранати чи не найбільше з усіх постраждав 20-річний зловмисник, якого доставили в центральну міську лікарню...

За результатами огляду вибухотехніки встановили, що ймовірно стався вибух гранати Ф-1. Її осколки відлетіли не лише в людей, а й у припарковані поблизу автомобілі.

20-річного зловмисника одразу затримали. Наразі він перебуває у лікарні. Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі ДБР.

За скоєне підозрюваному загрожує покарання до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання особі запобіжного заходу.

 Читайте також: 29-річна жителька Рівненщини впала з підводи та загинула

На Сарненщині 11-річний хлопчик травмувався петардою