Загибла - студентка Волинського державного університету імені Лесі Українки. Підозрюваного у вбивстві вже затримали правоохоронці.

Вечір п’ятниці 20-річна Юлія із села Дерев’яне Рівне нського району проводила разом з друзями на дискотеці у розважальному комплексі «Скольмо», що неподалік селища Клевань. Близько опівночі дівчина пішла додому – більше живою її не бачили.

Труп дівчини знайшли на одній із сільських вулиць – спершу вбивця вдарив її в обличчя поліном після чого задушив. На шиї Юлії оперативники виявили ремінь жіночої сумки. Підозра правоохоронців впала на сусіда вбитої студентки, 20-річного Миколу Глущика – він уже був судимим за крадіжку, а цього дня мало не спалив свій будинок після чого зник у невідомому напрямку.

До розшуку підозрюваного залучили особовий склад Рівне нського батальйону внутрішніх військ. Затримали його на околиці села у покинутому будинку – ймовірний вбивця ховався на горищі. Мотивом вбивства у міліції називають невдалі залицяння Миколи до вбитої дівчини.

З підозрюваним уже провели відтворення – під час цієї процедури правоохоронці посилили заходи безпеки, щоб вберегти молодика від гніву селян, які хотіли провести над ним самосуд. На відтворенні, Микола розказав і показав, як саме вбивав дівчину.

За навмисне вбивство проти Миколи порушили кримінальну – за гратами він може провести наступні 15 років. У міліції не сумніваються: рішення суду підозрюваний чекатиме в слідчому ізоляторі адже слідство має чимало доказів його вини, - запевняє Василь Лазутко. Під час розслідування правоохоронці перевірять також психічне здоров’я молодика – не виключено, що він має певні розлади, - кажуть у міліції. Передати справу до суду правоохоронці обіцяють за 2 місяці.