Ще одного героя у Рівному проводили в останній шлях. 28 жовтня поблизу села Опитне Донецької області поклав своє життя 42-річний Олександр Микитюк. Чоловік з перших днів війни пішов до воєнкомату. Спершу його не брали, адже Олександр не мав військового стажу. Незабаром, місце звільнилось і чоловіка направили на полігон. Потім Олександр пішов у розвідку. Прощалися з героєм 5 листопада біля будинку, де мешкав герой.

Пані Світлана – класний керівник Олександра. Жінка розповідає, що колись навіть не могла уявити, що її учням доведеться взяти зброю до рук і захищати рідну землю. Згадує Олександра, як добродушну і веселу людину.

Брат Олександра, Вадим не може уявити, що його рідного брата вже немає поруч.

Міський голова Рівного, Олександр Третяк, особисто знав загиблого героя. Вони проживали в одному будинку. Мер розповідає, що це була людина із золотими руками.

Товариш загиблого героя не може стримати сліз, знаючи, що вже ніколи не побачить друга.

Олександр Микитюк віддав своє життя за свободу і волю України 28 жовтня поблизу села Опитне Донецької області. У чоловіка залишились дружина, 22-річний син та 18-річна донька. Олександра поховали у Березному, як того він і хотів. Співчуття рідним та близьким. Та вічна шана герою.

Читайте також: Рівне у сльозах: одразу двох Героїв проводили в останню путь (ВІДЕО)