Сумну звістку повідомили на сторінці Березнівської міської ради.

Віталій Дударчук із села Прислуч, 1990 року народження, загинув загинув 04 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Молодий командир гірсько-штурмового взводу, випускник Острозької академії, перед повномасштабним вторгненням російських загарбників успішно розпочав власну адвокатську практику. Віталій був яскравим прикладом для наслідування у багатодітній родині. Але, московські окупанти обірвали ще одне життя молодої та перспективної людини, - йдеться у повідомленні Березнвської міської ради.

Сьогодні, 07 листопада, орієнтовно в комендантський час ( (приблизно 00.00 - 01.00 год.) кортеж із загиблим прибуває до Березного. Проїзд буде по селах Антонівка, Кам’янка, місто Березне (вулиці Андріївська та Корецька), села Моквин, Хотин, Прислуч, зазначили у міській раді.

Церемонія військового поховання відбудеться 08 листопада. Прощання з покійним розпочнеться о 14.00 год. у будинку за адресою: вулиця Івана Франка, 16, село Прислуч.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у Свято-Різдво-Богородичній церкві села Прислуч. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі.

Місцевих жителів просять доєднатися до вшанування пам'яті нашого захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами.

Щирі співчуття родині загиблого захисника.

Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: У Рівному, Костополі та Березному прощалися з Героями