У Рівненському районі попрощалися із трьома захисниками України, чиї життя обірвала війна - Юрієм Фурсяком, Вадимом Грищенком та Володимиром Пахольчуком.

26-річний Юрій Фурсяк був родом із села Городище Березнівської громади. Він загинув 26 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новомайорськ Донецької області. В останню дорогу його проводили рідні, друзі, знайомі, односельчани, бойові побратими, всі хто знав, любив, шанував Юрія. Поховали воїна на місцевому кладовищі в урочищі Вороновка.

39-річний Вадим Грищенко був мешканцем Гощі. загинув 25 жовтня в бою в районі села Новосадове Донецької області. Вадима запам’ятають добродушним, сміливим, безвідмовним, завжди готовим допомогти людям, справжнім патріотом України. В загиблого захисника залишилися дружина та донька.

37-річний Володимир Пахольчук був родром із села Івачків Здовбицької громади. Служив за контрактом у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді Закарпатського легіону. Запоріжжя, Херсон, Луганськ, Піски - це ті міста, за звільнення яких боровся загиблий воїн.

21 жовтня, під час виконання бойового завдання біля м.Кривий Ріг, Володимир отримав важке поранення, а 31 жовтня його серце перестало битися. Поховали Володимира Пахольчука з почестями на місцевому кладовищі в рідному селі. У Героя лишилася маленька донечка, дружина та батько.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким…

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також:  На Здолбунівщині автомобіль врізався у кортеж, який віз загиблого воїна (ВІДЕО)