Профілактичні заходи під умовною назвою "Мігрант" триватимуть до кінця травня.

Із початку профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант" поліцейські Рівне нщини виявили 14 іноземців, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Поліцейські підготували подання до міграційної служби на повернення 14 іноземців та осіб без громадянства до країн походження. Крім того, правоохоронці зафіксували чотири факти керування іноземцями транспортними засобами у стані сп'яніння.

Ще троє іноземців вчинили злочини на території Рівне нської області. За чотирма фактами досудові розслідування закінченні у максимально короткі строки та скеровані з обвинувальним актом до суду.

Читайте ще: на Рівне нщині заблокували канал незаконного переправлення українців

Крім того, поліцейські спільно із працівниками Головного управління Держпраці в Рівне нській області проводять цільові відпрацювання підприємств з метою виявлення іноземців, які нелегально там працюють.

Наприкінці минулого місяця оперативники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими слідчого управління Нацполіції області, за участі працівників обласного УСБУ затримали трьох жителів області, які організували канал нелегальної міграції.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber