Ми живемо у такий страшний і водночас дивний час, коли нам потрібно контролювати багато речей. Коли лунає сигнал «Повітряна тривога» ми маємо знати як діяти, куди йти та, що з собою потрібно взяти.

Ми маємо контролювати також питання безпечного обігріву помешкання, аби зберегти своє житло та життя. Щоб не сталося лиха, у побуті потрібно дотримуватися основних правил пожежної безпеки.

Прогулюючись лісом чи працюючи на земельній ділянці ми маємо знати як поводитись коли натрапили на вибухонебезпечні предмети, аби не сталось біди.

Рятувальники Сарненського, Дубенського, Вараського та Рівненського районів не лише проводять з населенням роз’яснювальну роботу, але й розповсюджують серед них тематичні листівки з основними правилами безпеки.

Надзвичайники сподіваються, що подібні заходи матимуть позитивні наслідки, і громадяни приділятимуть більше уваги питанням безпеки.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС в Рівненській області.

Читайте також: Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували дві пожежі та один раз виїжджали для надання допомоги населенню