Вони будуть функціонувати увесь холодний період. Окрім вже наявних, у місті розгортають додаткові намети. Наші журналісти побували в одному з пунктів та знають де встановлять нові. Деталі у сюжеті.

Чай, печиво і головне хороший настрій. В центрі соцобслуговування на Дубенській почав свою роботу пункт обігріву.

Окрім пункту обігріву, центр надає різні послуги. Марія Іванівна сьогодні тут вперше. Під наглядом спеціаліста займалась фізкультурою, виміряла тиск і навіть була на масажі - це можуть робити усі гості центру.

Є ті хто відвідує центр просто для того щоб оздоровитись. Для прикладу Людмила Володимирівна вже більше 4 років ходить сюди, сьогодні за планом у неї ароматерапія. В цій кімнаті вона може подивитись телевізор та поспілкуватись з іншими відвідувачами.

В Рівному планують облаштувати ще декілька пунктів обігріву: на мікрорайонах Північний, Ювілейний і в центральній частині міста. На площі перемоги вже розпочали роботи по встановленню намету.

Цей намет встановлюють за підтримки благодійної організації. Подібні вже є в Івано-Франківську та Львові. І будуються в Києві та у нас в Рівному.

В одному такому наметі одночасно зможуть перебувати близько двох сотень людей, а за день прийняти декілька тисяч. Пункти обігріву працюватимуть увесь опалювальний сезон.

 Читайте також: Синоптики Рівненщини розповіли, якою буде погода у найближчі місяці