У Рівному СБУ викрили чергового прихильника комунізму. Ним виявився місцевий житель. Чоловік ще з травня 2016 року у забороненій соцмережі «В Контакте» вів активну інформаційну діяльність. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі.

 Чоловік ще з травня 2016 року у забороненій соцмережі «В Контакте» вів активну інформаційну діяльність. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі.

Співробітники СБУ регіону встановили, що зловмисник популяризував в соціальній інтернет-мережі комуністичний режим та поширював заборонену в Україні радянську символіку. Крім цього, вказана особа є активним учасником проросійських телеграм-каналів. У ході проведеного санкціонованого обшуку правоохоронцями вилучено електронні пристрої, які використовувались у протиправній діяльності. Обвинувальний акт скерований до Рівненського міського суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі, - повідомила речниця УСБУ в Рівненській області Анна Свінціцька-Савчук.

Читайте також: У Рівненському районі знищили дві мінометні міни