Через ракетний удар у Рівному в неділю 23 жовтня зібралася комісія ТЕБ і НС. Вони обговорювали критичну ситуацію в місті. Зокрема, для школярів змінили початок канікул, говорили про вуличне освітлення та штрафи для невідповідального бізнесу. А головне про відновлення електроенергії.

Ранок 23 жовтня. В Рівному засідає комісія ТЕБ і НС. Вони обговорюють наслідки ракетного удару.

Відтак, для початку комісія заслухала енергетика, який прояснив актуальну ситуацію в місті.

Тож аби зменшити навантаження на електромережу на комісії прийняли ряд важливих питань. Зокрема, зобов'язали підприємців вимикати рекламні щити та лед-підсвітку після 18:00. В разі ігнорування їм взагалі вимикатимуть світло. Робитиме це Рівнеобленерго.

Через не стабільне підключення до електроенергії та загалом для економії вирішили змінити час осінніх канікул для школярів. Відтак, з 24 по 28 жовтня школярі будуть на канікулах, які вразі необхідності будуть продовжувати.

Одне з основних питань стосувалося і вуличного освітлення. Спочатку його взагалі планували не вмикати, але пізніше після голосування вирішили, що воно буде до 22:00.

Також на засіданні вирішили створити комісію, яка обстежить уражені від ракетного обстрілу будинки, а далі місто компенсує збитки.

Жителів рівненської громади просять якомога більше економити електроенергію. В Рівнеобленерго повідомили, що вони продовжуватимуть планові відключення з 7-ої ранку до 23-ої вечора.

 Читайте також: Епіцентр ракетного обстрілу у Рівному - місцеві розповіли, як усе було (ВІДЕО)