Рівненські спортсмени зайняли перше місце на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед осіб з порушенням зору. Змагання проходили в Єгипті у місті Александрія. Дванадцять рівненських спортсменів змагалися за збірну України і повернулися додому з перемогою.

Дар'ї Кобилинській 18-ть років і вона вже привезла додому чотири медалі. На змаганнях Дар'я була найменшою спортсменкою. Вона змагалася проти учасників віком від 25-ти до 35-ти років. До змагань Дар'я готувалася рік. Дуже вдоволена тим, що збірна України по пауерліфтингу змогла вибороти перше місце.

Роман Куров з Лисичанська, але вже давно проживає у Рівному. Роман розповідає, що приїхав сюди на навчання зустрів майбутню дружину і залишився проживати у Рівному. Чоловік займається пауерліфтингом з 2005 року. За цей час встановив 40 рекордів світу. Роман привіз додому дві золоті медалі. Чоловік приклав надзвичайні зусилля аби гімн України лунав у Єгипетському місті Александрія.

У національну збірну України увійшло 12 спортсменів з Рівного. Кожен повернувся зі змагань з нагородами. Більшість отримала золото.

Головний тренер української збірної з пауерліфтингу Андрій Демчук задоволений результатами спортсменів. Збірна України встановила 15 рекордів світу.

Читайте також: У селі на Сарненщині громада взялася за ремонт переправи