Слідчі Сарненського районного відділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження по обвинуваченню 28-річної мешканки Шепетівки у незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах.

Після 22 години 28 липня цьогоріч у поле зору патрульних на одній із вулиць Сарн потрапили двоє жінок. Оскільки перехожі нервували, поліцейські провели поверхневу перевірку, під час якої у сумці 28-річної зловмисниці правоохоронці виявили 19 згортків та три зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. Відповідно до результатів експертизи це особливо небезпечна психотропна речовина – PVP. Загальна її вага майже 10 грамів.

Крім того, під час спілкування зі слідчими жителька Хмельниччини зізналася, що на одній із вулиць у Сарнах вона розклала заготовлені нею та розфасовані чотири «закладки» із психотропами.

Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 КК України, встановлено, що PVP зловмисниця придбала у липні через месенджер «Telegram» з метою подальшого збуту. Реалізовувати свої злочинні наміри приїхала у Сарни. Втім, її кримінальну діяльність викрили та задокументували правоохоронці.

На період досудового розслідування підозрювана перебувала під нічним домашнім арештом.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських вона не потрапляла. Відповідно до санкції інкримінованої зловмисниці статті обвинуваченій може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляють в ГУПН в Рівненській області.

Читайте також:  Рівненський наркоторговець перебуватиме під вартою за збут нарковмісних пігулок