На третій день війни у Рівному застрелили відомого бізнесмена. Про це через 7 місяців повідомив батько вбитого. За його словами, сталося це вдень 26 лютого біля однієї із військових частин. Детальніше про це дивіться у сюжеті.

Георгій Харковський пригадує події 26 лютого. Тоді на 3-ій день війни автомобіль його сина, відомого місцевого бізнесмена розстріляв військовий.

За словами Георгія Харковського, сталося це біля однієї із військових частин у Рівному. Поблизу знаходиться робоче приміщення його сина, де він був щодня. 26 лютого в авто разом із Олександром Харковським була його дружина разом із подругою. За словами рідних, у присутності близько 10-ти свідків Олександра застрелили.

Того дня на місце події приїхали слідчі та експерти, однак стрілка тоді не затримали й наразі справа ще не дійшла до суду.

У ДБР додають, що наразі тривають необхідні слідчі дії, вирішується питання щодо призначення додаткових експертиз.

Попри все батько Олександра Харковського вважає, що справу затягують, тому навіть звертався до Президента України, аби досягти правосуддя. Однак поки що безрезультатно. Без батька лишилися двоє дітей, а дружина загиблого, на очах якої розстріляли чоловіка, досі у шоковому стані.

Читайте також: На Рівненщині під час повітряної тривоги збили дві ворожі ракети та один безпілотник