У Рівному під час стрілянини, підлітку поцілили в голову. Інцидент трапився ввечері 5 жовтня, на Ювілейному. Відомо, що сутичка виникла між компанією молоді та пенсіонером. В результаті чого, останній дістав зброю. Більше про це - далі.

Вулиця Вербова, на Ювілейному. Саме тут в одному із дворів відбулась стрілянина. За попередньою інформацією в альтанках неподалік багатоповерхівок відпочивала група неповнолітніх, орієнтовно 13-15 років. Через гучне спілкування, один із перехожих зробив їм зауваження.

Через деякий час на тому ж місці пролунали постріли. Очевидці вказують, що їх здійснив невідомий, який проходив повз разом із іще одним чоловіком.

Хлопець відчув удар у потилицю, а далі помітив кров. На місце інциденту приїхали поліцейські, які одразу викликали і швидку.

Після надання допомоги, 14-річного хлопця разом із мамою доставили до Рівненської міської центральної лікарні. Відомо, що його стан задовільний і після надання невідкладної медичної допомоги, хлопця відпустили. Зараз поліцейські встановлюють обставини.

Також за фактом хуліганських дій слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: Опанувати безпілотники за чотири дні: у Рівному проводять курси для усіх охочих (ВІДЕО)